Veelgestelde vragen

Over het algemeen ervaren klanten het tatoeëren als ongemakkelijk. Natuurlijk doet het zeer, maar je lichaam went eraan. Zo gauw er wordt gestopt met tatoeëren is de pijn ook weg. En wie mooi wil zijn…

Wij geven graag alle tijd en aandacht aan onze klanten. Een walk-in – waarbij je de zaak binnenkomt met een idee en er een paar uur later uitloopt met een tattoo op je lijf – vinden wij voor TattooLab te onrustig. Je bent natuurlijk altijd welkom om bij ons in de zaak te komen kijken en de sfeer te proeven. Wil je een tattoo, vul dan het aanvraagformulier in, dan maken we een afspraak.

Je hebt een duidelijke wens voor een tattoo maar slechts een vaag idee van de invulling. Je weet bijvoorbeeld dat je een tatoeage van een vogel wilt. Maar je twijfelt nog over zoveel dingen. Komt de tattoo op de schouder? Bovenarm? Moet de tattoo in kleur of zwartgrijs? En in vredesnaam welke vogel?

Door middel van slimme brainstormtechnieken help ik je om snel en efficiënt tot de kern van je idee te komen. Daarna geef ik jou (en mezelf) gericht huiswerk zodat we van een vaag idee naar een concrete tekening kunnen gaan. Samen komen we tot het ontwerp van een unieke tattoo die perfect bij jou past en echt helemaal van jou is.

Het is ontzettend belangrijk dat je je op je gemak voelt bij mij als tatoeëerder. Andersom geldt dat ook; jij moet mij jouw huid durven toevertrouwen, anders kan ik niet optimaal werken. Een tattoo heb je voor het leven. Wees kritisch, maar durf het ook los te laten na verloop van tijd. Lukt dit niet tussen ons? No hard feelings, ik heb een onwijs goed netwerk en ik verwijs je gewoon door. Ik heb vast een kick-ass collega met wie het wel klikt.

Ja hoor. Je bent niet de eerste en je zal zeker niet de laatste zijn. Bel me of kom langs en we bespreken de mogelijkheden.

Sommige tattoos kunnen niet wachten. Wil je sneller geholpen worden of hou je gewoon niet van wachten dan kunnen wij in overleg een afspraak maken buiten de normale werktijden. Hier staat wel een aangepaste prijs tegenover.

Het is ongeveer 10 minuten lopen vanaf station Amersfoort. Verlaat het station aan de achterzijde en volg het spoor naar rechts richting het Eemplein. Loop rechtdoor over de rotonde recchtdoor langs Pathé Amersfoort tot je de rivier de Eem bereikt. Loop links langs de kade tot je de ingang van de Prodent fabriek aan de linkerkant ziet. De bel bevindt zich rechts op de hoek bij het trapje.

Bij TattooLab vragen we altijd om een aanbetaling. Helaas komt het voor dat mensen hun afspraak niet nakomen. Je mag altijd je afspraak verzetten zolang je dit op tijd doet.

wij tattooeren geen kinderen of minderjarigen. Ook verzoeken we om geen kinderen mee te neman naar de tattooshop.

Tattooeren is precisie werk. Te veel mensen leidt af en zorgt er voor dat de tattooeerders zich niet goed kunnen concentreren.

De kosten van een tattoo hangen af van meerdere factoren zoals tijd, detail,plaats, grote, kleur, techniek en ontwerp.