Veelgestelde vragen

Bij TattooLab vragen we altijd om een aanbetaling. Die kan je betalen via een aanbetalingslink die we je mailen of je kan in de studio contactloos pinnen. Zodra de aanbetaling betaald is kunnen wij jouw tattooafspraak inplannen. Deze aanbetaling helpt je jouw tattooafspraak niet te vergeten. Je kan je tattooafspraak verzetten zolang je dit op tijd doet (minimaal 1 week van te voren).

Over het algemeen ervaren klanten het tatoeëren als ongemakkelijk. Natuurlijk doet het zeer, maar je lichaam went eraan. Zo gauw er wordt gestopt met tatoeëren is de pijn ook weg. En wie mooi wil zijn…

Wij geven graag alle tijd en aandacht aan onze klanten. Een walk-in – waarbij je de zaak binnenkomt met een idee en er een paar uur later uitloopt met een tattoo op je lijf – vinden wij voor TattooLab te onrustig. Je bent natuurlijk altijd welkom om bij ons in de zaak te komen kijken en de sfeer te proeven (helaas is dit momenteel niet mogelijk ivm. COVID-19). Wil je een tattoo, vul dan het aanvraagformulier in, dan maken we een afspraak.

Bij ons kun je een tattoo laten zetten vanaf 18 jaar. Wij tatoeëren geen kinderen of minderjarigen. We verzoeken je om geen kinderen mee te nemen naar de tattoostudio.

Ja hoor. Je bent niet de eerste en je zal zeker niet de laatste zijn. Neem telefonisch contact met ons op of stuur een email. Dan bespreken we de mogelijkheden.

Je hebt een duidelijke wens voor een tattoo maar slechts een vaag idee van de invulling. Je weet bijvoorbeeld dat je een tatoeage van een vogel wilt. Maar je twijfelt nog over zoveel dingen. Komt de tattoo op de schouder? Bovenarm? Moet de tattoo in kleur of zwartgrijs? En in vredesnaam welke vogel?

Door middel van slimme brainstormtechnieken helpen we je om snel en efficiënt tot de kern van je idee te komen. Daarna geven we als het nodig is gericht huiswerk zodat we van een vaag idee naar een concrete tekening kunnen gaan. Samen komen we tot het ontwerp van een unieke tattoo die perfect bij jou past en echt helemaal van jou is.

Het is ongeveer 10 minuten lopen vanaf station Amersfoort. Verlaat het station aan de achterzijde en volg het spoor naar rechts richting het Eemplein. Loop rechtdoor over de rotonde langs Pathé Amersfoort tot je de rivier de Eem bereikt. Loop links langs de kade tot je de ingang van de Prodent fabriek aan de linkerkant ziet. De bel bevindt zich rechts op de hoek bij het trapje. Mocht dit te ver voor je zijn pak dan gewoon de busaan de voorzijde van het station.

Sommige tattoos kunnen niet wachten. Wil je sneller geholpen worden of hou je gewoon niet van wachten dan kunnen wij in overleg een afspraak maken buiten de normale werktijden. Hier staat wel een aangepaste prijs tegenover.

Tatoeëren is precisiewerk. Te veel mensen leidt af en zorgt er voor dat de tatoeërders zich niet goed kunnen concentreren.

Bij ons kun je een tattoo laten zetten vana 18 jaar. We tatoeëren geen minderjarigen ook al krijg je toestemming van de ouders.

Het is ontzettend belangrijk dat je je op je gemak voelt jouw als tatoeëerder. Andersom geldt dat ook; jij moet één van ons jouw huid durven toevertrouwen, anders kan hij of zij niet optimaal werken. Een tattoo heb je voor het leven. Wees kritisch, maar durf het ook los te laten na verloop van tijd. Lukt dit niet tussen ons? No hard feelings, we hebben een onwijs goed netwerk en we verwijzen je gewoon door. We hebben vast een kick-ass collega met wie het wel klikt.

De kosten van een tattoo hangen af van meerdere factoren, zoals tijd, detail, plaats, grootte, kleur, techniek en ontwerp.