Het gaat niet om ego, je werkt samen om iets heel moois te maken.

Ik tatoeëer voornamelijk op gevoel, ik heb niet echt een vaste stijl. Liever ga ik het gesprek aan: wat voor stijl vind jij mooi? Wat wil je er absoluut in hebben? Zet je de tattoo voor een bepaalde persoon, of met een bepaald idee? Ik wil een beeld krijgen, zodat ik met mijn ontwerp zo dicht mogelijk in de buurt kom van wie jij bent en de stijl die bij je past.

Persoonlijk hou ik van kleur en stevige lijnen. Maar verder maakt het me eigenlijk niet uit: zolang ik dat apparaat in m’n handen heb, ben ik blij. Een kloddertje hier, een kloddertje daar… Ik zit altijd helemaal onder de inkt. Het mooiste moment is als de klant na afloop in de spiegel kijkt en je een lach op het gezicht ziet komen. “De tattoo is nog mooier dan ik had verwacht,” dat soort uitspraken, daar doe ik het voor.