Waar: TattooLab

Oude fabriekstraat 2, Amersfoort

Wanneer: volg onze social media kanalen voor updates

Tijdens de Kattenflashdag bij TattooLab kun je zonder afspraak binnenwandelen en een kattentattoo laten zetten! Voor deze dag werken verschillende artiesten aan unieke tattoo designs, volledig rondom het thema katten.

Tattoo voor een goed doel

Deze dag organiseren wij omdat we gek zijn op deze geweldige dieren, maar ook om een goed doel een hart onder de riem te steken. Het concept is vergelijkbaar met de Bijenflashdag. Iedere editie streven wij er naar een nieuw doel te steunen. Via onze social media kanalen delen wij hierover regelmatig updates!

Per gezette tattoo doneren wij €25,- aan het goede doel. Afgelopen editie ging een deel van de opbrengst naar Streetcats Rescue Conil. Een non-profit organisatie die zich inzet in het kustgebied van Zuid-Spanje. Vrijwilligers werken dagelijks aan de verzorging en gezondheid van vier verschillende kattenkolonies. Daarnaast spelen ze o.a. een grote rol in de communicatie naar lokale bewoners, bijvoorbeeld over het belang van castratie van huiskatten. 

Dankzij deze donaties was het mogelijk om:

  • de omvang van de lokale kattenkolonies binnen de perken te houden 
  • de verspreiding van ziekten tegen te gegaan
  • de kwaliteit van leven aanzienlijk te verbeteren
  • de lokale kattenkolonies dagelijks te voorzien van voedsel en water
  • een hoop onnodig dierenleed te voorkomen

Hoe werkt het?

Kom langs tijdens een flashdag om een unieke tattoo uit te zoeken, artwork te bekijken of andere items te kopen. Spreekt een van de tattoo ontwerpen jou aan? Dan is het mogelijk om deze dezelfde dag (op basis van beschikbaarheid, wees er dus vroeg bij!) te laten zetten. Is de agenda van de door jou gekozen artiest die dag vol? Dan plannen we je uiteraard in voor een ander moment. Voor alle afspraken die op deze dag worden gemaakt n.a.v. de flashdag, wordt het vooraf vastgestelde bedrag gedoneerd.