Waar: TattooLab

Oude fabriekstraat 2, Amersfoort

Wanneer: Zaterdag 18 november van 10:00-18:00 uur

Tijdens de Kattenflashdag bij TattooLab kun je zonder afspraak binnenwandelen en een kattentattoo laten zetten! Voor deze dag werken meer dan 5 verschillende artiesten aan unieke tattoo designs, volledig rondom het thema katten.

Streetcat Rescue Consil

Dit najaar organiseren wij deze dag voor het eerst. Niet alleen omdat we allemaal gek zijn op deze geweldige dieren, maar ook om een goed doel een hart onder de riem te steken. Het concept is vergelijkbaar met de Bijenflashdag: dit keer gaan wij aan de slag voor Streetcat Rescue Consil. Een non-profit organisatie die zich inzet in het kustgebied van Zuid-Spanje. Vrijwilligers werken dagelijks aan de verzorging en gezondheid van vier verschillende kattenkolonies. Daarnaast spelen ze o.a. een grote rol in de communicatie naar lokale bewoners, bijvoorbeeld over het belang van castratie van huiskatten. 

Per gezette tattoo doneren wij €25,- aan het goede doel. Dat is voldoende voor de castratie van één vrouwtjeskat, 2-3 vaccinaties voor een kitten of bijna een week lang kattenvoer! Dankzij deze donaties is het mogelijk om:

  • de omvang van de lokale kattenkolonies binnen de perken te houden 
  • de verspreiding van ziekten tegen te gegaan
  • de kwaliteit van leven aanzienlijk te verbeteren
  • de lokale kattenkolonies dagelijks te voorzien van voedsel en water
  • een hoop onnodig dierenleed te voorkomen

Tattoeëer, doneer of adopteer

Draag jij deze dieren een warm hart toe? Kom dan langs op zaterdag 18 november om de unieke tattoo uit te zoeken, artwork te bekijken en andere items te kopen. Spreekt een van de tattoo ontwerpen jou aan? Dan is het mogelijk om deze dezelfde dag (op basis van beschikbaarheid, wees er dus vroeg bij!) te laten zetten. Is de agenda van de door jou gekozen artiest die dag vol? Dan plannen we je uiteraard in voor een ander moment. Voor alle afspraken die op deze dag worden gemaakt n.a.v. de kattenflash, wordt het vooraf vastgestelde bedrag gedoneerd. 

Om aanvullend geld op te halen is het ook mogelijk om een losse donatie te doen, bijvoorbeeld als je niet in de gelegenheid bent om langs te komen. Hiervoor zijn wij een inzamelingsactie gestart via: streetcats-rescue.org/#donate.

Volg ons op Instagram en Facebook om regelmatig een sneak preview te krijgen van de ontwerpen en op de hoogte te blijven van de ontwikkelingen. Wil je meer informatie over RescueStreetcats Conil? Bekijk dan hun website of Instagram. De stichting is bijvoorbeeld regelmatig op zoek naar opvangadressen.

Tot zaterdag 18 november bij Tattoolab!