Tussen realistisch en schetsmatig

Het tofst vind ik het tekenen en zetten van natuurtattoos: dieren, insecten, bomen en planten. Ik vind daar een rust in die ik niet kan verklaren. Het liefst teken ik die met fijne lijnen en lekker veel details, op een manier die het midden houdt tussen realistisch en schetsmatig.

Ik let goed op de plaatsing: die moet passen bij het ontwerp én passen bij het lichaam. Sommige ideeën zijn niet altijd even goed uitvoerbaar met de vormen en lijnen van iemands lijf.

Een tatoeage is een herinnering in de vorm van een stukje kunst dat je een leven lang met je meedraagt. Ik zet niet zomaar iets. Het gaat om de balans tussen de wens van jou als klant, op basis van smaak en gevoel, en mijn advies op basis van ervaring en expertise. Het kost altijd wat tijd voor je zeker weet dat een tattoo goed staat en juist geplaatst is. Dat moment moeten we nemen. Het maakt het verschil tussen snel een product afnemen, of een persoonlijk werk méénemen. Ik wil dat je tatoeage nog beter wordt dan je had gedacht.