Ik ga graag op zoek naar de balans tussen twee uitersten.

Ik ga graag op zoek naar de balans tussen twee uitersten – denk aan een kleurrijk onderwerp, in black and grey uitgewerkt. Zelf heb ik, qua persoonlijkheid en expressie, ook allerlei ‘tegenstrijdigheden’. Ik ben analytisch én een gevoelsmens: een dromer en een doener. Ik heb een flinke hyperfocus, maar ik ben ook sociaal en kan goed op mensen intunen.

Mijn werk is vaak een combinatie van technieken en onderwerpen: botanische met abstracte vormen, geometrische ontwerpen met een kleurelement of dotwork met witruimte. Anderen typeren mijn werk als iets dat altijd een grafisch element heeft en de grens van contrasteren oprekt. Favoriete en terugkerende thema’s zijn dieren, planten, natuur en spiritualiteit. Ik vind het belangrijk dat een werk ‘dynamisch’ is: dat de betekenis ervan op meerdere manieren te interpreteren is en in de loop der tijd meegroeit met de drager.

Tijdens een live gesprek maak ik de creatieve vertaling van idee naar lichaam en vraag hierbij goed door. Dat is mijn analytische kant: ik wil begrijpen waarom iemand bepaalde dingen wel of niet aanspreekt. Daarnaast hecht ik waarde aan jouw mening en gevoel van veiligheid. Wanneer we elkaar halverwege in de creatieve flow ontmoeten, ontstaan ter plekke de mooiste dingen.