Het is en blijft jouw tattoo en daarvan mag er maar één op de wereld zijn

Meestal sturen klanten mij een ontwerp of idee en zeggen ze erbij: “Maar dan in jouw stijl.” Daarmee bedoelen ze mijn fijne lijnen, het zachte, de diertjes en de bloemen die ik graag tatoeëer. Natuurlijk mag je met een kant-en-klaar ontwerp aankomen, maar ik maak er altijd iets unieks van. Het is en blijft jouw tattoo en daarvan mag er maar één op de wereld zijn.

Ik accepteer iedereen zoals die is en ik vind het belangrijk dat mensen zich bij mij op hun gemak voelen. Je moet het aan durven geven als je de tattoo bijvoorbeeld toch iets groter of kleiner wilt, of anders geplaatst. Het mooiste aan dit vak vind ik dat ik mensen op een bepaalde manier kan helpen. Vaak is een tattoo meer dan een mooi plaatje; is het een herinnering aan een moment. Zolang jij maar blij bent, dan ben ik dat ook.