Laat je laseren bij TattooLab!

De afgelopen jaren is de vraag naar cover-ups enorm toegenomen, maar tot mijn spijt kon ik niet altijd tegemoetkomen aan de nieuwe wensen, simpelweg omdat de oude tattoo op zo’n manier was gezet dat een cover-up nooit tot een mooi(er) resultaat zou leiden. Dat frustreerde me – ik wil mensen juist blij maken!
Dus ik heb goed nieuws! Vanaf 2019 werk ik samen met huidspecialist Jerry Versluis van Beauty United. Jerry is een gecertificeerd laseraar met 13 jaar ervaring. Vanaf februari dit jaar zal hij één dag per maand aanwezig om met zijn lasertechniek oude tatoeages dermate ‘lichter’ te maken, dat er mogelijkheid ontstaat voor nieuw werk. Hieronder vind je meer informatie over de techniek, de mogelijkheid tot cover-up, het aantal benodigde behandelingen en de tarieven. Heb je vragen en/of wil je een intake plannen, neem dan contact met ons op.

Met welke laser(techniek) werken jullie?

Jerry werkt met een zogeheten TSR PRO; een innovatief laserapparaat dat hoge prestaties neerzet. Met de YAG-laser kunnen (bijna alle) kleuren behandeld worden, dus ook de ‘moeilijke’ kleuren zoals rood, lichtblauw en donkergroen. De enige kleuren die nog wat lastiger te behandelen zijn, zijn licht-turquoise en lichtroze – maar die zijn dan weer heel makkelijk om te coveren, gelukkig!
Waar je vroeger een lelijk, vlezig litteken op de plek van de verwijderde tatoeage overhield,kunnen we met de huidige lasertechnieken garanderen dat dit verleden tijd is. Ook heb je na een behandeling nauwelijks tot geen restschade aan de huid.

De methode is erkend door de FDA en onze apparatuur is minimaal voorzien van een CE- markering (wat aangeeft dat het voldoet aan de wettelijke eisen) en een Medisch ISO- keurmerk.

Hoe is het om gelaserd te worden?

De eerste paar behandelingen ervaar je hetzelfde als tatoeëren. Het huidherstel erna is ook gelijk. Mogelijk is de huid iets droger en heb je een paar dagen korstjes. Naarmate de tatoeage lichter wordt, is ook de impact lichter.

Hoeveel behandelingen heb ik nodig?

Wil je op dezelfde plek een cover-up laten zetten? Dan heb je slechts 3 tot 4 behandelingen nodig. Wil je de tatoeage geheel weg laten laseren (tot 75-95 %, soms lukt 100 %) dan zijn gemiddeld 7 tot 12 behandelingen nodig, elk met circa 4 tot 6 weken tussentijd.

Wanneer kan er gestart worden met mijn nieuwe tattoo?

Je kunt natuurlijk niet wachten om je nieuwe tattoo te laten zetten! Heel begrijpelijk, maar houd er rekening mee dat je na je laatste lasersessie minimaal 12 weken moet wachten voor er iets nieuws overheen mag. Liever nog hebben we dat je 6 maanden wacht.
Dat is helemaal het geval als er een ‘slechte-inkt-tatoeage’ is verwijderd. Na 6 maanden is het weefsel sterker geworden en heb je veel meer garantie dat de nieuwe tattoo beter zal pakken. Bij de intake kunnen we al een redelijke inschatting maken van de benodigde hersteltijd.

Tip: als je z.s.m. begint met laseren, kun je in 2020 starten met coveren! App of mail ons voor een intake, dan kun je daarna meteen je tattoosessies plannen.

Wat kost dat?

Tijdens de intake kan Jerry een goede inschatting maken van het aantal behandelingen dat je nodig hebt, en de prijs vastleggen.
Het aantal behandelingen dat je nodig hebt, is van een aantal factoren afhankelijk. Soms laat een tatoeage zich heel makkelijk verwijderen en wordt al na een aantal behandelingen het te laseren oppervlak kleiner. De prijs ligt dan lager. Maar er kunnen ook hardnekkige stukjes in je tattoo zitten, bijvoorbeeld door slechte inkt of bruut geweld van de tatoeëerder. Mocht dat zo zijn, dan beslissen we na 6 behandelingen of en hoe we verder gaan.

Meestal is dóórlaseren de beste optie. In een enkel hardcore geval kunnen we het laatste restje inkt eruit ‘weken’ met een speciale vloeistof. De prijzen daarvan liggen twee keer hoger dan onderstaande tarieven, en deze techniek passen we maximaal twee keer toe.Onderstaande prijzen zijn per behandeling.
Het genoemde oppervlak betreft enkel de getatoeëerde delen van de huid, dus de huid die inkt bevat.

Prijslijst

1 tot 5 cm2 € 50,00
5 tot 10 cm2 € 60,00
10 tot 15 cm2 € 75,00
15 tot 20 cm2 € 95,00
20 tot 25 cm2 € 100,00
25 tot 30 cm2 € 110,00
30 tot 40 cm2 € 125,00
40 tot 60 cm2 € 145,00
60 tot 80 cm2 € 165,00
80 tot 100 cm2 € 185,00

Neem contact met ons op en plan je intake!